Reaching the next level in life and business!
.

Coaching op persoonlijke en interpersoonlijke effectiviteit

Coaching gericht op persoonlijke effectiviteit

Deze vorm van coaching is gericht op het op een hoger niveau brengen van het eigen functioneren in de huidige functie. 

Uitgangspunt is het huidige functioneren, de behaalde resultaten, het huidige concrete gedrag en het functieprofiel. Er wordt gekeken naar de competenties waarover de medewerker beschikt en de competenties die nodig zijn om de huidige functie effectiever en efficienter uit te kunnen oefenen.

Het bereiken van resultaten en doelen door de beschikbare tijd optimaal te besteden. Het is belangrijk om over een goede basis aan efficiency en effectiviteitsvaardigheden te beschikken.


Jongleren met taken en tijd


Coaching gericht op communicatieve vaardigheden  

Deze vorm van coaching is gericht op het verbeteren van de communicatieve vaardigheden zodat de coachee effectiever samen kan werken met collega's, leidinggevenden en andere belanghebbenden.

Communicatie is één van de belangrijkste competenties in het werkveld. Er wordt gekeken naar de huidige en gewenste communicatieve vaardigheden. Daarbij is het belangrijk te inventariseren hoe de coachee zichzelf klem zet in de samenwerking met collega's en waar deze (veelal herhalende) patronen vandaan komen.


Krachtig Communiceren
Verbindende Dialoog
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Teamcoaching
Stress en Burn-out Coaching

Ervaringen van coachees


Terug naar overzicht

08-2019

'Ik werd zelf verrast door de uitkomsten!'

De aanleiding voor het coachtraject was steviger in mijn schoenen staan in gesprekken met weerstand op het werk. Daarnaast wilde ik me graag zelfverzekerder voelen als ik presenteer.
Mijn verwachting was dat je samen met mij op zoek zou gaan naar de diepere oorzaken in mij van mijn verminderde zelfvertrouwen bij weerstand en/of spanning. Dit heb je op een grondige maar prettige manier gedaan. Ik werd zelf verrast door de uitkomsten. We zijn samen aan de slag gegaan om de oorzaken positief te kantelen.
Ik heb geleerd mijn negatieve gedachten te herkennen. Ik weet nu waar ze vandaan komen en waarom ze er zijn. Ook heb ik geleerd wat ik kan doen om geen last van deze gedachten te hebben. Ik ervaar meer positieve gedachten en vooral meer rust in mijn hoofd, in de zin van minder gedachten.
Ik ga minder mee met negatieve gedachten, ik kan er zelfs soms om lachen. Ik merk dat ik me door de coaching rustiger, lichter en blijer ben gaan voelen.
Als ik merk dat ik weer te veel ga reageren zoals ik dat voorheen deed, ga ik mijn reflectieverslagen weer doornemen in de hoop dat ik mezelf weer op het goede spoor kan zetten.
In het begin was ik erg gespannen voor het “graven in mijn diepere lagen”. Je bent bij elke stap heel fijn blijven vragen of het OK was wat we gingen doen en hoe we dat deden, en dit bood me echt de veiligheid die ik zocht in dit voor mij spannende proces. Dank je wel daarvoor!
Anne-Marie, ga vooral door met je eerlijke, open, gevoelige aanpak vol humor. Een sessie met jou heb ik als verfrissend ervaren.'Terug naar overzicht


 
Opbellen
E-mail