Reaching the next level in life and business!
.

Online, live én incompany trainingen

Samen met je collega’s aan de slag? Kort en krachtig ontwikkelen als team of organisatie? En ruimte voor een goede discussie en dialoog?

Met de onlinetrainingen van N-Mrii Stress & Performance Solutions kun je als team leren en ontwikkelen!     De trainingen bieden niet alleen handvatten en technieken om individueel te verbeteren. Ook zorgen deze trainingen ervoor dat de huidige manier van (samen)werken inzichtelijk wordt. Andere inzichten kunnen vervolgens leiden tot nieuwe samenwerkingsafspraken of het effectiever indelen van werk en tijd. 

N-Mrii’s Online Academy biedt naast maatwerk vier online trainingen aan. Het gaat om korte trajecten van elk zes weken met wekelijkse sessies van 1,5 tot 2 uur. Online, live én incompany trainingen voor (management)teams. Geen zelfstudieprogramma’s maar als team of organisatie gezamenlijk ontwikkelen. Om de inhoud van de training optimaal te benutten, wordt gewerkt met groepen van 6 tot 10 deelnemers. De trainingen worden ondersteund door een online leeromgeving op www.minderstressophetwerk.online.

Aanbod online trainingen

 • Training ‘Jongleren met taken en tijd’
 • Training ‘Flow op je werk’
 • Training ‘Effectief communiceren op het werk’
 • Training ‘Positief omgaan met verandering, tegenslag en negativiteit’


1. Online training ‘Jongleren met taken en tijd’

Hoe reageer je als je het overzicht over je werk dreigt te verliezen? Wat doe je met een overvolle mailbox aan het einde van je werkdag? Hoe ga je om met collega’s die je storen met vragen waar je helemaal geen tijd voor hebt? Hoe zorg je dat je niet achter de feiten blijft aanlopen en daardoor deadlines niet kan halen?  

Tijdens deze interactieve training ga je aan de slag met verschillende technieken waarmee je met de juiste focus werkt, continu overzicht hebt en de perfecte structuur leert hanteren. Daardoor kun je effectiever doelen bereiken, taken efficiënter wegwerken en meer energie overhouden.  

Elementen van de zes onlinetrainingen van 2 uur zijn:

 1. Tijdverspillers en stoorzenders managen: Assertief aan de slag!
 2. In drie stappen je aandacht managen: Begin met focusmanagement!
 3. De Eisenhouwer-matrix: Stel krachtig prioriteiten!
 4. Planmatige taken scheiden van routinematige klussen: Start met methodisch werken!
 5. Overzicht op elk moment: Leer de kunst van het plannen en organiseren!
 6. Zet alles uit je hoofd: Hanteer slimme tools van een perfect workflow systeem!

       E-mailmanagement: Eindig elke dag met een lege inbox!

Voorafgaand aan de eerste training ontvangen de deelnemers een korte test waarin hun efficiëntie en effectiviteit wordt gemeten. Daarnaast worden voor en na elke training checklists en uitdelers met verschillende oefeningen gemaild. De theorie en oefeningen zijn ook terug te vinden in de online interactieve leeromgeving www.minderstressophetwerk.online. Aan het einde van de training heeft de deelnemer een complete toolkit met praktische tools en tips.


2. Online training ‘Flow op je werk’

Wat doe je als je te veel op je bordje hebt liggen? Hoe reageer je als je chaos in plaats van grip ervaart? Wat is het effect op anderen als jij gejaagd of onrustig bent? Hoe ga je om met werkdruk en stress? Wanneer krijg je energie uit je werk?

Tijdens deze interactieve training ga je aan de slag met jouw persoonlijke stress- en energiebronnen en krijg je concrete tips om direct balans aan te brengen in jouw hectische levens- en werkstijl.

Elementen van de zes onlinetrainingen van 1,5 tot 2 uur zijn:

 1. Wanneer ervaar jij flow en stress? – Stressbronnen in beeld brengen met de Work/Flow-Scan!
 2. Welk stresstype ben jij? – Specifieke tips passend bij jouw stresstype!
 3. In welke stresscirkel zit jij? – Emotieregulatie systemen in balans brengen!
 4. Hoe kun jij flow in je werk vergroten? – (1) Overzicht en energie bevorderen!
 5. Hoe kun jij flow in je werk vergroten? – (2) Sociale steun en talenten benutten!
 6. Wat betekent flow in je werk voor jou? – Flow op je werk in de praktijk toepassen!   

Voorafgaand aan de eerste training ontvangen de deelnemers de Work/Flow-Scan om in te vullen. De resultaten ontvangen de deelnemers individueel en persoonlijk van de trainer. De scan wordt gedurende de training als leidraad gebruikt en aangevuld door de deelnemers. Daarnaast worden voor en na elke training uitdelers met verschillende oefeningen gemaild. De theorie en oefeningen zijn ook terug te vinden in de online interactieve leeromgeving www.minderstressophetwerk.online. Aan het einde van de training heeft de deelnemer een complete toolbox met praktische tips en handvatten die in een persoonlijk plan van aanpak zijn vertaald. 


3. Training ‘Effectief communiceren op het werk’

Hoe geef je feedback aan die collega die de klant veel te uitgebreid te woord staat en niet ziet dat de klant afgehaakt is? Hoe reageer je op onterechte kritiek van je baas? Hoe zorg je dat jouw boodschap helder overkomt én ernaar geluisterd wordt? Wat doe je met een vriendin die blijft hameren op details en emotioneel oude koeien uit de sloot blijft halen? Hoe geef je vriendelijk en duidelijk aan dat je die extra klus niet gaat doen?

Tijdens deze interactieve training ga je aan de slag met verschillende communicatietechnieken waarbij je leert aan te sluiten op de ander én jouw boodschap overtuigend overbrengt.

Elementen van de zes onlinetrainingen van 2 uur zijn:

 1. Basispatronen bij communicatie onder druk – Vastlopende communicatie verkennen!
 2. De kracht van effectief incasseren – Optimaal aansluiten bij weerstand, kritiek of feedback!
 3. De roos van Leary in de praktijk – Voorspelbaar interveniëren!
 4. De basis van feedback – Feitelijk feedback geven!
 5. Flexibel hanteren van invloedstijlen – Jouw boodschap of standpunt overtuigend uiteenzetten!
 6. Heldere grenzen stellen – Opkomen voor jouw belangen én een goed contact houden!

Voorafgaand aan de eerste training ontvangen de deelnemers een test waaruit de individuele conflict/assertiviteitsstijl blijkt. Daarnaast worden voor en na elke training checklists en uitdelers met verschillende oefeningen gemaild. De theorie en oefeningen zijn ook terug te vinden in de online interactieve leeromgeving www.minderstressophetwerk.online. Aan het einde van de training heeft de deelnemer een complete toolbox met heldere checklists.


4. Training ‘Positief omgaan met verandering, tegenslag en negativiteit’

Hoe blijf je positief als de zoveelste verandering op je afkomt? Hoe ga je om met tegenslag die je leven op zijn kop lijkt te zetten? Hoe ga je om met negatieve gedachten doordat je geneigd bent om alles door een donkere bril te bekijken?

Tijdens deze interactieve training ga je aan de slag met verschillende technieken om positiever te leren omgaan met veranderingen, tegenslagen en negativiteit in je leven.

Elementen van de zes onlinetrainingen van 1,5 uur zijn:

 1. Ben jij je bewust van jouw mindset? – De knop naar positieve emoties omzetten met de Built-and-Broaden-theorie!
 2. Hoe vriendelijk ben jij voor jezelf? – Emotieregulatiesystemen in balans brengen!
 3. Hoe optimistisch blijf jij bij tegenslag? – Een optimistische attributiestijl aannemen!
 4. Hoe kun je genieten van elk moment? – De bouwstenen van geluk toepassen!
 5. Hoe motiveer jij jezelf? – Jouw psychologische basisbehoeften ontdekken!
 6. Hoe hoopvol ga jij jouw toekomst tegemoet? – Hoop omzetten in een reis!

Voorafgaand aan de eerste training ontvangen de deelnemers een aantal korte zelfevaluatie-lijsten om in te vullen. Daarnaast worden voor en na elke training uitdelers met verschillende oefeningen gemaild. De theorie en oefeningen zijn ook terug te vinden in de online interactieve leeromgeving www.minderstressophetwerk.online. Aan het einde van de training heeft de deelnemer een complete toolbox met praktische tips en handvatten ook erna te gebruiken. 


Blended learning

Blended learning is een vorm van training waarbij verschillende leervormen in één training gemengd worden aangeboden. Hierbij kun je denken aan groepsbijeenkomsten, online bijeenkomsten, webinars, kennissessies, filmpjes, e-learnings, één op één coaching, verdiepingsopdrachten, peer-opdrachten etc.

Het voordeel van blended learning is dat iedereen op zijn eigen manier kennis kan verwerven en vaardigheden kan ontwikkelen. Door de variëteit is het ook een uitdagende en afwisselende leermethode. Onderdelen kunnen op eigen locatie worden gevolgd.

Wil je informatie over incompany ‘Blended Learning Trainingen’ kijk op www.minderstressophetwerk.online of neem contact op.

Kijk op www.minderstressophetwerk.nl voor incompancy training en coaching!

 
Opbellen
E-mail