Reaching the next level in life and business!
.

Training

Leiderschap

Effectiviteit

Veerkracht

Leiderschapsprogramma
Teamontwikkeling
Strategie Sessie
MaatwerkJongleren met taken en tijd
Krachtig communiceren
De verbindende dialoog
Doeltreffend overleggen
Stress de Baas!
Grip op gedachten!
* Mindfulness - The Intensive
* ACT - The Intensive
* Compassie - The Intensive

 * 7 weken online of incompany training

Veranderen is lastig!

Veranderen en ander gedrag aanleren is lastig! In de praktijk kiezen we vaak voor de makkelijke weg. Gewoonten en patronen zorgen ervoor dat je niet hoeft na te denken bij wat je doet. 'Gemak' is één van de grootste boosdoeners in ons dagelijkse werk. Jouw comfortzone staat jouw verandering letterlijk in de weg. Ben jij bereid om tijd en energie te steken in effectiviteit en veerkracht op je werk?

Kies jij voor gemak of voor resultaat?


N-Mrii's Online Academy NIEUW!

N-Mrii's Online Academy zal op ook korte termijn blended online trainingen aanbieden. 

Mocht je informatie wensen over incompany 'Blended Learning Trainingen' of 'Online Zelfstudie' kijk op www.minderstressophetwerk.online of neem contact op.

Regelmatig biedt N-Mrii's Online Academy ook korte online trainingen aan op het gebied van persoonlijke effectiviteit en stressmanagement.

Blended learning

Blended learning is een vorm van training waarbij verschillende leervormen in één training gemengd worden aangeboden. Hierbij kun je denken aan groepsbijeenkomsten, online bijeenkomsten, webinars, kennissessies, filmpjes, e-learnings, één op één coaching, verdiepingsopdrachten, peer-opdrachten etc.

Het voordeel van blended learning is dat iedereen op zijn eigen manier kennis kan verwerven en vaardigheden kan ontwikkelen. Door de variëteit is het ook een uitdagende en afwisselende leermethode. Onderdelen kunnen in eigen tijd op eigen locatie worden gevolgd.

Online zelfstudie

Op N-Mrii's Online Academy worden binnenkort zelfstudie trainingen aangeboden. Deze trainingen richten zich op persoonlijke effectiviteit en stressmanagement. De trainingen zijn opgebouwd uit modules die vervolgens bestaan uit theorie, praktijk en oefeningen.  Aan de hand  van filmpjes en checklisten maak je je de kennis en vaardigheden eigen.

Het voordeel van zelfstudie is dat de deelnemer zelf bepaald wanneer hij of zij een module volgt en waar, thuis of op de werkplek. De online zelfstudie kan gecombineerd worden met (online) coaching, blended learning of incompany (groeps)trainingen.

N-Mrii's Verdiepingsprogramma

Tijdens de training leer je nieuwe vaardigheden. Met behulp van het verdiepingsprogramma kun je de geleerde technieken verdiepen en uitbouwen. Hierdoor borg je de kennis van de training en maak je van nieuwe talenten routinematig gedrag. 

Hoe ziet het verdiepingsprogramma eruit?

Als deelnemer aan een training van N-Mrii's Stress & Performance Solutions ontvang je, naast de materialen die je tijdens de training ontvangt, gedurende een aantal weken aanvullende opdrachten en begeleiding via mail. Je werkt deze opdrachten wekelijks uit aan de hand van jouw eigen praktijk. Daarbij kun je de uitwerking terugsturen voor feedback.

N-Mrii's Follow-up Programma geldt voor alle trainingen met uitzondering van de Mindfulness-, ACT-, Compassie- en Werken aan (werk)geluk Trainingen. Voor incompany trainingen geldt maatwerk.

 
Opbellen
E-mail